Inspirasjon

Inspirasjonen bak COSMOBEAUTY Mineral Make-up hentes fra naturen, nærmere bestemt nordlyset og landskapet i den arktiske delen av Norge.

Kilden til inspirasjonen er ren, naturlig og vakker, sammensatt av mineraler som ikke bare er vakre i seg selv, men som også kan brukes til å fremheve menneskets naturlige skjønnhet. Selv i mørke tider klarer naturen å skinne i spektakulære farger, som når nordlyset danser på himmelen om natten. Og når lyset treffer våre imponerende fjelltopper, glitrer det i refleksjonene av kråkesølv og andre skinnende mineraler.

Naturlige tilsetningsstoffer

COSMOBEAUTY bruker mindre partikler som er knust opp til 3 ganger mer i prosessen, slik at huden blir jevn og produktene ikke legger seg i fine linjer. Dette gjør også at huden puster godt gjennom sminken. Alt dette gjør det mulig å bruke produktene i alle aldersgrupper. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer, ingen kjemikalier eller alkohol. Alle produktene har en solfaktor på 15-20, og ingen av produktene er testet på dyr.

Ingredienser

Med COSMOBEAUTY kan du være sikker på at vi går hele veien for å pakke produktene med alt huden din trenger for å fremheve din naturlige skjønnhet samtidig som den holdes sunn og frisk. De viktigste ingrediensene i våre produkter er sink, som beroliger og beskytter huden, samt mica, som gir glans.

Cosmobeauty

post@cosmobeauty.no